Viridaria

Mitä Viridaria merkitsee

Lingvistinä ja latinistina halusin yritykselleni latinankielisen nimen, mutta tärkeää on myös se, että nimi kuvastaa yrityksen toimialaa. Viridaria on latinan kielen puutarha-sanan monikko. Viridaria hoitaa ihmisen sisäistä puutarhaa.

Puutarhanhoito lisää ihmisen henkistä hyvinvointia. Se rauhoittaa ja rentouttaa, tuottaa sielun- ja mielenrauhaa, monenlaista hyvää oloa. Kasvit ja puutarha vievät ihmisen retkelle luontoon, kauneuteen, väreihin, tuoksuihin, raittiiseen ilmaan, elämyksiin.

Viridaria hoitaa asiakkaan henkistä hyvinvointia erilaisissa elämäntilanteissa. Henkinen hyvinvointi lähtee ihmisestä itsestään: rentouttavasta hengityksestä, kehon ja mielen rentoutumisesta ja tasapainosta, unelmista ja tavoitteista, uskosta omaan kykyyn vaikuttaa niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa. Muihin asioihin voi löytää uutta perspektiiviä, joka auttaa muuttamaan omaa suhtautumista, jolla puolestaan voi vaikuttaa omaan toimintakykyynsä.

Merkityksen lisäksi myös nimen äänneasu on tärkeää. Viridaria on Voimaa, Voimavaroja, Vahvuutta, Vapautta, Viisautta, Vireyttä, Virkeyttä sekä Viriiliyttä, koska myös ikäihmiset kuuluvat palvelutarjontani piiriin.

V-kirjain näyttää lentävältä linnulta. Perinteisesti lintua pidetään vapauden symbolina. Linnun viesti ihmisille onkin: Kun uskot itseesi, siipesi kantavat sinut minne vaan.

Jos elämä on rikkonut siipesi, Viridaria auttaa Sinua kasvattamaan uudet siivet ja nousemaan lentoon. Menneisyyden kokemukset muuttuvat nykyisyyden ja tulevaisuuden voimavaroiksi.

Viridaria vireyttää voimavarasi.

Kuva: Vesa Harinen