Viridaria

Yksilölliset äänitteet

Yksilölliset suggestiorentoutus- ja hypnoosiäänitteet elämän eri tilanteisiin

Onko Sinulla uniongelmia, stressiä, jännitystä, ahdistusta, paniikkikohtauksia, haitallisia elämäntapoja, itsetunto-ongelmia, seksiongelmia tai jotain muuta, johon kaipaat itsehoidollista apua?

Kaipaatko henkistä tukea johonkin vaikeaan elämäntilanteeseen tai elämäntapamuutokseen? Vai kaipaatko piristystä, innostusta, energiaa, motivaatiota, neuvoja tehokkaampaan opiskeluun, ohjeita esiintymiseen tai jollekin muulle elämänalalle? Vai haluatko tehdä miellyttäviä, rentouttavia mielikuvamatkoja sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääse matkustamaan? Vai jotain muuta?

Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja tarpeesi, niin suunnittelen ja teen yksilöllisen äänitteen juuri sinun tarpeisiisi. Äänitteen avulla rentoudut ja vahvistat niitä elämän alueita, jotka kaipaavat vahvistusta. Kotonasi, mukavasti, juuri silloin kun sinulle sopii. Kaikessa rauhassa.

Äänitteen hinta määräytyy siihen kuluneen kokonaisajan perusteella. Pyydä tarjous.

Voit tulla myös henkilökohtaisesti vastaanotolleni keskustelemaan elämäntilanteestasi. Tällöin teen äänitteen samalla kertaa ja se sisältyy terapian hintaan.

Kielenopiskeluäänitteet

Myös ruotsin ja englannin kielten opiskeluäänitteet juuri niistä asioista, joista kaipaat vahvistusta. Esimerkiksi oman ammattialasi sanastoa, ääntämisopetusta, kielioppia tai mitä tahansa muuta.