Viridaria

Mitä Viridaria tarkoittaa?

Lingvistinä ja latinistina halusin yritykselleni latinankielisen nimen, mutta tärkeää on myös se, että nimi kuvastaa yrityksen toimialaa. Viridaria on latinan kielen puutarha-sanan monikko. Viridaria hoitaa ihmisen sisäistä ”puutarhaa”. Puutarhanhoito lisää ihmisen henkistä hyvinvointia. Se rauhoittaa ja rentouttaa, tuottaa sielun- ja mielenrauhaa, monenlaista hyvää oloa. Kasvit ja puutarha vievät ihmisen retkelle luontoon, kauneuteen, väreihin, raittiiseen ilmaan.

Viridaria hoitaa asiakkaan henkistä hyvinvointia erilaisissa elämäntilanteissa. Henkinen hyvinvointi lähtee ihmisestä itsestään: rentouttavasta hengityksestä ja kehon ja mielen rentoutuksesta. Merkityksen lisäksi myös nimen äänneasu on tärkeää. Viridaria on Voimaa, Voimavaroja, Vahvuutta, Vapautta, Viisautta, Vireyttä, Virkeyttä sekä Viriiliyttä, koska myös ikäihmiset kuuluvat palveluideni piiriin.

V-kirjain on myös lintu. Perinteisesti lintua pidetään vapauden symbolina. Linnun viesti ihmisille onkin:
Kun uskot itseesi, siipesi kantavat Sinut minne vain. Jos elämä on rikkonut siipesi, Viridaria auttaa Sinua kasvattamaan uudet siivet ja nousemaan lentoon.

Viridaria vireyttää voimavarasi.